Yazar: Notsaw - 11-02-2017, Saat: 06:48 - Forum: Konu Dışı
- Yorum Yok
Oyunumuza destek bilgi amaçlı oyunculara çeşitli videolarla yardım etmek eğlendirmek,bilgi vermek için böyle bir yola başvurdum lütfen kanala abone olun ve istediğiniz tür videoları yorum atın TERK EDİLMİŞ EV KASAP KRETS V.B videolar. Desteklerinizi Bekliyorum
Tamamen eğlence amaçlı çekmiş olduğum bir video karşı ırk kardaşlara tebrikler bu arada Kabus48 gelseydi belki zafer alma şansım vardı yinede iyi savaştı tebrikler
17:34 Posta devrikcümle [4] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 15 42 48
Ve de 100 Adet Muazzam Hayat İksiri, 10 Adet Muazzam Dev İksiri, 15 Adet Büyük Dev İksiri gönderildi. Karşılığında 5 göz alınacaktır. Gözleri temin ettikçe gönderecektir. Bu tür alışverişler göz karşılığı ve ihale piyasa değerinden karşılıklı olacak şekilde gerçekleştirilecektir. Karşılıksız alışverişler veya uygunsuz alışverişler olmayacaktır.
Son zamanlarda artan şehit haberlerinden dolayı televizyon izlenmez oldu. Haber okunmaz oldu. Daha dün ve bugün gelen acı haber beni çok üzdü. El-Bab operasyonunda rus uçağı Türk askerlerinin bulunduğu binayı bombaladı ve kazaen yapıldığı söylendi. 3 şehitimiz ve 11 yaralımız var. Askeri okulda okuduğumdan dolayı yaralananlar arasında üst devrelerimden tanıdıklarım var. Sadece söylemek ve acımı dindirmek istedim. Her şeyin farkında olalım. Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Allah rahmet eylesin. Unutmayalım ki 20-21 yaşında gençler çoğunuzun-muzun karşısına geçip konuşsa kulak ardı ederiz lakin ülkeleri için şehit oluyorlar şehit. Lütfen farkında olalım ve en azından arkalarından bir dua okuyalım ...
http://i.hizliresim.com/bkNWl8.jpg Resimdede göründüğü üzere selman arkadaşımız hunharca kristal topluyor.Bu adam mağarada 60 kelle alıyordu zamanında bu adamı bu hale kim getirdi,kimler getirdi,neden böyle oldu
Anlam veremedim sezsizce kömür toplayıp yolunu buluyor o bir emekçi kömürcü selooo