Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
kahve ye elde ettiğim antik kemikleri veriyorum o da bana iksir veriyor. bilginize
EseonFlat kardeşimden 6.5 A karşılığında Vakidzasi klıcı alıyorum. Ay sonuna ödeyeceğim
Neoncrasher adlı kullanıcıya 200 a karşılığında intikam balyozu verilmiştir 185 a alınmısıtır.15 a borcu kalmısıtır ve onuda 10 göz olarak verecektir.
Cellat Çizmesi Alınır Fiyatta Anlaşabiliriz Oyunda Yoksam posta atabilirsiniz girince dönerim Nick : Dalkurd
WarZone kardeşimden Cellat çizmesi 8 altın karşılıgında alıcagım . 3 altın ödenmiştir . Kalanı 1 hafta içinde ödenicektir.
Mağişten çıkan kırmızı set luffye satıldı. pikachu adlı kişiye hakkı olan 80 altın verildi.
IV Barbaros isimli arkadaşıma 100 altın borç verildi. müsait bi zamanında geri vericek. adminlere duyurulur.
21:25 Savaşçı MasterXir [4] Alışveriş daveti yollandı. 21:26 Vergi: 60 94 21:26 Verilen Nesne: Devler Katili Zırhı MasterXir kardeşime Devler Katili Zırhı verilmiştir , karşılığında 1800 safir taşı 1800 obsidyen taşı 2 hafta içerisinde alınacaktır .
The Special One arkadaşıma 25 altın borcum var.Borçlarımdan kurtulduğumda ödenecektir.
Redbull adlı oyuncuya kuzey rüzgar miğferi sattım 175 altına. 150 altın alındı , 25 altını sonra ödeyecektir