Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
cehennem gibi isimli görevi kim veriyor bir türlü bulamadım görevin içinde ölümsüzlük iksiri suyu falan geçiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
birsenbirben 240 adamotu karışımı 240 zümrüt tozu küçük kurşunlu cam tüpü 15120 alınıp iksir yapıp geri verecektir vergi karşılığı
Literary adlı arkadaşa alacakaranlık omuzlukları 15a dan verilmiştir. Bugun vergisini 5.6.2017 Tarihinde 15a yı vericek.
Nesne:İntikam Zırhı Nesneyi düşürenler: Gıllı Ali-Hannibal Nesneyi alacak:leoni27 Fiyat:45 Altın Peşin:10 Altın Takit:35 Altın Süre: 5 gün (09/06/2017)
zOxyGen adlı arkadaşa 14 Altın borc verilmiştir. En geç 2 hafta sonra ödeyecektir.
OSKARFİRAR isimli arkadaşa 135 altın borç verildi altın yada göz olarak geri alınacak
09:25 Alınan Nesne: Küçük Kıvılcım Saçan Kristal , Kıvılcım Saçan Kristal 2 Adet kahve den ödünç aldım. aynı şekilde verilecek.
Sustanon dan intikam balyozu alıyorum 75 altın veriyorum 100 altın borcum var
Utame ile ortak cıkartıgımız komur setlerden aldıgımız kuzey migferini Hc nickli arkadaşa 110a sattık.. 90a pesın 20a sonra odeme yapacaktır.. Utame ile Asin arasında 55-55 pay edilecektir.
TAKASHI Kardeşimin hesabıdır aynı ipten giriyoruz ama aramızda uygunsuz alışveriş yoktur.