Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
olCrazyw0wlo arkadaşıma 50 göz karşılığı akik set verildi kısa zamanda ödeyecek.
Şifacılara para karşılığı meslek kastırıyorum alınan para karşılıksız değildir emek karşılığıdır . Profilimde belirtilmiştir
halohayeha adlı oyuncuya 125 altına kuzey maske satıyorum 25 altın peşin geri kalan 100 altın bi hafta içinde ödeyecek
FERGİE ADLI OYUNCUYA KROM GOGUSLUK VERILMISTIR. 170 ALTIN EN KISA ZAMANDA ÖDENECEKTIR.
ALPER'e Cellat maskesi verilmiştir. Karşılığında 8 adet göz alınmıştır. Kalan 7 adet göz borcu vardır.
[font=Tahoma]00:53 Vergi: 3 85[/font] [font=Tahoma]00:53 Verilen Nesne: Feo Dünyası Hediye 50 Pırlanta Kartı[/font] [font=Tahoma]sSimoHayha adlı kullanıcaya 50 pır verildi. 47 göz olarak anlaşıldı. 7 tanesini verdi [/font] [font=Tahoma]KALAN 7/47--- 40 Göz Tamamlayamazsa göz başı 1 altın olarak ödeyecektir. [/font]
ekin isimli oyuncudan intikam balyozu alınmıştır 170a peşin verilmiştir 10a daha sonra verilecektir
Mübadele yoluyla HeadHunter'a küçük kıvılcım saçan kristal 2.5 altına satılmıştır 1 altın sonra verecektir.Bilginize.
[font=Tahoma][font=Tahoma]23:54 Savaşçı ScaraMouche [5] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [/font] [font=Tahoma]23:54 Vergi: 3 85[/font] [font=Tahoma][font=Tahoma]23:54 Verilen Nesne: Feo Dünyası Hediye 50 Pırlanta Kartı[/font][/font] 55 GÖZ OLARAK VERECEK TAMAMLAYAMAZSA GÖZLERİ GÖZ BAŞINA 1 ALTIN VERECEKTİR. 8 ini ödedi. 8/55 KALAN SAYI 47
vollcano 'dan taşlı alacakaranlık omuzluğu alıyorum kendi omuzluğumu satınca ödeyeceğim 23:22 Savaşçı vollcano [6] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın 23:22 Vergi: 1 23:22 Alınan Nesne: Alacakaranlık Omuzlukları