Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
22:03 Savaşçı TaLu [15] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın 22:03 Kıymetli Kutu 1 Adet 22:03 Vergi: 1 22:03 Alınan Para: 150 en kısa sürede ödenecek
WooDoo dan 150 altın borç alındı en kısa sürede ödenecek
Exorcism'den 85 adet kömür borç alınmıştır. aynı şekilde iade edilecektir
plutondan 23 adet posta yolu ile kömür aldım. en kısa sürede ödeyeceğim
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]12:29 Savaşçı white21 [15] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]12:30 Alınan Nesne: Kristal kömürü 25 Adet[/font] Hocamdan 25 Adet Kömür Aldım. En kısa süre içerisinde teslim edeceğim
STeRK arkadaşıma 100 altın + 306 göz verildi emanet olarak iade edicektir.
Verstappen arkadaşıma 4 adet taş yollanacak 6lvl altı kolluk omuluk miğfer ve hasıra 44a borcunu 1 haftaya ödeyecektir
hutame00 adlı arkadaşa 1000 adet elmas verdim toz yapıp geri vericek
C H U C K Y 100 a borç verdim
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]1:00 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı Radioactive [15] Alışveriş daveti yollandı.[/font][/i][/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]01:01 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: Goblin Eskizleri 2 Adet, Goblin Mekanizması 2 Adet, Goblin Para Çantası 2 Adet, Goblin Zarları 2 Adet, Goblin Alet Kutusu 2 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]goblinden kutu alması için koleksiyon verip 300 göstergelik kutu aldm[/font]