Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
ekin karakterinden 30 altın borç alınmıştır en kısa sürede ödenicektir
RoRoNoA Z karakterinden 38 göz borç alınmıştır en kısa sürede ödenicektir
ŞirinBaBa'dan int balyozu aldım o 7 level olunca geri ödeyeceğim.
Ekin İsimli Oyuncudan İntikam Bileklik Ve İntikam Omuzluğu satın alınmıştır 180 Altın İntikam Bileklik 190 Altın İntikam omuzluk olarak. 20Altını Verilmiştir Kalan Borç 350 Altındır 1 Ay içinde Ödemek Üzere Ticaretimiz Tamamlanmıştır
TarTaRaK isimli oyuncuya 25 a ya öfke ayakkabısı mübadele yoluyla satılmıştır. 17 a sı peşin geri kalan 8 altını 1 hafta içinde posta yoluyla ödüyecektir...
Godoşbaho İsimli Kardeşime 7+8=15 öfkeli göz Mübadele Yolu İle Borç Olarak Verilmiştir 1 ay içinde ödeyecektir 15 Göze Öfke zırhı Verilmiştir Toplam Borcu 30 gözdür
19:10 Ezio Auditore » Ömer : 7 50 den küççük parrlak krisstal satıyorum 19:11 Ömer » Ezio Auditore : farkını çıkışta veriyim gönder de 19:11 Mübadeleye sattın Küçük Parlak Kristal 1 Adet. Alındı: 4 95 mağarada cıkınca verir 2a50g
NDishE'den 90 altın aldım daha sonra geri vereceğim.
Leo Adlı Oyuncuya Gizemli Öfke Zırhı 130 Göze Satılmıştır. 110 Göz Mübadeleden Alınmış Olup , Kalan 20 Gözü En Kısa Süre İçinde Ödeyecektir. Göğüslük İşim Bitene Kadar Bende Kalabilir. (5 Level Olana Kadar) Yetkililerin Dikkatine...
14:59 Verilen Nesne: Unikorn Kılıcı 15 altın borcu kalmıştır bi kaç güne ödeyecektir