adminlerin dikkatine uçan kuşa borcum vardır ) İşim sebibiyle 3 ay oyuna pasif olarak girdim bazı borçları geciktirmiş bulunmaktayım bır kısmını kapattım. Oyuna geri döndüm handaşlarımla ve samimi arkadaşlarımla yaptıgım her alısverıs en ince ayrıntısına infomda yazıyor. Kalan tüm borçlar maksimum 1 hafta içerisinde kapanacaktır. İnform harici buraya bilgilerimi sunar sizden anlayışınızı beklerim: ✦asin 70a ✦MuZoOo 150 altın ✦Senfoni 11 kemık ✦utame 11 kemık ✦Jenna 4 kemık ✦D3SCaRT3S 7 kasırga 2 kupa (3 kasırga 1 kupa ödendi) ✦DarkDevil 100a ✦arketip 17a ✦Hexaman 20a
Shermie kullanıcı adlı arkadaşıma mübadele yoluyla 33 eski kemik verildi buna ilave olarak 10 kemik daha verilecek toplam 43 eski kemik verilcek. 90 ateş çiçeği verildi buna ilave olarak 60 çiçek daha verilecek toplam 150 ateş çiçeği verilecek. Bunun karşılığında 15 gün içinde 22 altın alınacaktır yetkili arkadaşlara duyurulur
magiş hasılatı olan mermer set satılmış ve ıkıye bolunmustur. İtem Nefe nickli oyuncuya 450a satılmıştır. 310 a peşin alınmış ve yarı yarıya bölünmüştür. kalan 140a da odendıgınde aynı şekilde paylaşılacaktır.