Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
senfoniye 120a borcum var. nafnaf'a 2 kasırga 1 frey borcum var. nafnafın bana 2 kupa borcu var. ucak'a 200 zambak borcum var.
zcwho kardeşimden 50 a borç alınmıstır en kısa zamanda ödenecektir
soraka kardeşimden 50 a borç alınmıstır en kısa zamanda ödenecektir
bengisu ablamdan 150 a borç alınmıstır en kısa zamanda ödenecektir
Hasıra taş basmak için -braveheart- arkadaşımdan kristal ödünç aldım. İtem yakarak veyahut satın alarak geri iade edeceğim.
-BraveHearT- ve İzanagi nickli arkadaşlarımla sunak kaynağı takası yapıyoruz. İzanagi -BraveHearT- a balık -BraveHearT- bana bitki Ben İzanagi ye taş veriyorum. Aramızda karşılıksız alışveriş bulunmamaktadır.
TheRock adlı oyuncuya öfke miğferini 48 göz karşılığında sattım, önce miğferi vereceğim 48 gözü de 5 level olunca ödeyecektir.
KOST3B3K Arkadasım Mubadele Yolu İle 100 Altına Barbar Üst Dizliği Satıldı . Mübadeleye sattın Barbarın Üst Dizliği 1 Adet. Ödemesını Bır Ay Icınde Yapacaktır.
Tartarak isimli kullanıcıdan 23 adet göz ödünç alınmıştır elime geçtikçe geri verilecektir.
Vergi: 76 50 19:41 Verilen Nesne: Öfke Miğferi 19:41 MühendisBey » xMacHinGunx : acıyorum foruma konuyu 19:41 xMacHinGunx » MühendisBey : ustam sen yaz ben onaylayayım 90 altına anlaşılmıştır.. 3gün süresi vardır ödemesi için. Veriliş-- 25.09.2017 Ödeme Tarıhı 28.09.2017 Hayırlı olsun..