Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
[font=Tahoma]REBEL73 ' e barbar zırh 120 altına satılmıştır , 12 adet midyeyi 6 altındın düşüp 114 altın borcu vardır [/font] [font=Tahoma][font=Tahoma]21:54 Vergi: 96 25[/font] [/font] [font=Tahoma]21:54 Verilen Nesne: Barbar Yeleği[/font] [font=Tahoma]21:54 Alınan Para: 96[/font] [font=Tahoma][font=Tahoma]21:54 Alınan Nesne: Deniz Midyesi 12 [b]Adet[/font][/b][/font]
[font=Tahoma]Kahanoew kardeşime 25 altın borc verdım eline geçttikçe ödeyecek benim için uygundur yetkililerin dikkatine[/font]
Baphomet’e Gizemli Öfke Göğüslüğü ve Gizemli Öfke Çizmesi verilmiş, 2 adet Pırlanta Sertifikası alınmıştır. Kalan 110 altını para eline geçtiğinde verilecektir.
Opuuu karakterine krom hançer verilmiştir. 50 altını müb yoluyla peşin alındı kalan 125 altın haftalık 20 şer altın olarak ödenecektir. 13:33 Mübadeleye sattın Hançer 1 Adet. Alındı: 49 50.
ottaman1 arkdaşıma sihirli taşlar basacagım peşinat 100a alıyorum sipariş bittimi taşlar teslim edilecek
-h3llkiv-1 adlı kardeşimden 29 göz borç alınmıştır
Kahanoew adlı oyuncuya taşlı intikam zirhi verilmiştir 29 a ya verildi.15 a ödedi kalan 14 a borç ıhale yoluyla verildi.
Ananke 15 göz borç alınmıştır en kısa surede odenecektir.
RuthLeSS'e 150 göz ödünç verilmiştir 1 ay içerisinde aynı şekilde geri alınacaktır..
Kuzey Rüzgarı Set alınır. Satıcı arkadaşlar oyun içinden ulaşabilir.