Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
R3D adlı arkadaşa barbar yeleği satılmıştır 50a alacak kalmıştır en kısa sürede ödeyecektir
23:53 Savaşçı DRCN [4] Alışveriş daveti yollandı. [i]23:54 Vergi: 67 35 23:54 Verilen Nesne: Öfke Ayakkabıları[/i] [i]Öfke ayakkabısı satılmıştır elinde olduğunda ödeyecektir bilginize.[/i]
JustM kuzey kıılç satıldı 1 metal verdi kendisi + 12 verdi. oguzgky de geri kalan 3 altını verdi. toplamda 18a saydık . oguzgky 'nin JustM 'a 3altın borcu oldugu için bana verecek ..
HANLIK KASASIN DAN 25 ALTIN ÇEKTİM ELİME GEÇTİĞİNDER GERİ YATIRACAM YETKİLİLERİN DİKKATİNE
pelıkan yakısıklısından 74 goz alındı hayran yapıldıktan sonra aynı sekılde verılecek
[font=Tahoma]1[/font][font=Tahoma]3:16 Vergi: 11 52[/font] [font=Tahoma]13:16 Verilen Nesne: Armut Ağacından Kapalı Kale[/font] [font=Tahoma]13:16 Alınan Para: 50 [/font] [font=Tahoma]oskarya adlı oyuncuya satılmıştır[/font] [font=Tahoma]2 altından anlaştık kalanı kısa süre içinde ödenecek[/font]
Polemix26 Ya 15a dan öfke göğüslük verilmiştir. 2 haftaya ödeyecek
niobe adamımdan 39 goz alındı vergısını verdım yanlıs anlasılmasın
FsD 'ye 11.5 altına Kuzey Rüzgarı Hasır Zırhı satışı yapılmıştır 2.5a sonradan ödenecektir 00:45 Mübadeleye sattın Kuzey Rüzgarı Hasır Zırhı 1 Adet. Alındı: 11 38 50.
Abbondened arkadaşımdan kuzey çizme aldım 15 altın borcum vardır 2-3 haftaya ödeyeceğim