Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
sayın adminler şıhbaralee adlı nick bir üsre nisafirim olcaktır bilginiz aynı ıp den bağalnabiliriz
ImAtHell adlı arkadasımdan 532 ad elmas som balıgı 60 Tp aldım Mürekep yapıp geri vereceğim. Karsılıksız alısveriş bulunmamaktadır, Yetkililerin bilgisine arz ederim.
VaViLoN arkadaşımdan kuzey kılıçlar ve kuzey üst dizliğine karşılık 1 adet pırlanta sertifakası olarak anlaşılmıştır.Ödeme 9 kasımda olacaktır
pug isimli arkadaşımıza kuzey yelek verdim 09/11/2017 de ödeyecektir 12 altın
arkadaşım Yeahten 12 altına kuzey hasır zırh aldım ödemeyi en geç 10.11.17 tarihinde yapacağım
Unikorn Kollukları Yarim'e Ödünç Olarak Verilmiştir.
Yarim'den 60 göz karşılığı İntikam Zırh, İntikam Alt Dizlik, İntikam Balyoz, İntikam Çizme ve Halkalı Hasır alınmıştır. 28 göz verilmiştir. (gözler 1.30 altından hesaplanmıştır)
Siverekli nickli arkadaşıma 42 altın karsılıgında kuzey rüzgarı çizme ve kuzey rüzgarı devredilebilir kılıcı satılmıştır. 20 alınacak, 22 altın 1.5 hafta içerisinde alınacak 26.10.217 22:35 da Vinci
EVA nickli kadir kardeşime hanlık kasasından borç alınarak 58 altın teslim edildi. Kendisi kasaya olan borcunu öder. 21:48 Hanlık kasasından 58 Para çekildi 1 6 77. 21:48 Posta Komutan EVA [9] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 59 7 77
60 altın karşılığında öfke miğferini mertkeser arkadaşa sattım. mübadeleden 15 a ödedi gerisini online oldukça ödeyecek