SuPeRMaRiOo nickli arkadasıma 45 göz karsılıgı çift kömür set ile öfke kask verilecektir. kendisi borcunu 5 level oldugunda 45 göz kasarak ödeyecektir. 03.11.2017 -da Vinci 23:12
Landsdrager isimli oyuncu ile beraber ev giriyoruz bir o leş alıyor ben revrat alıyorum her girişte değişiyoruz . İlk olarak ben leş morok o revratın anahtarını alıcak .
Neoncrasher adlı kullanıcıya intikam bileklikleri verilmiştir 140 altına 20 altın alınmıstır 20 altın daha 03.11.2017 tarıgınde alınacaktır.
kalan 100 altını ıse 2 hafta ( 14 gun) içerisinde ödeyecektir
alışveriş tarihi 03.11.2017
Bu konuyu ve bu yorumu benim gibi düşünen arkadaşlarım,abilerim,dostlarım,kardeşlerim için yazıyorum..
Çoğu kişiye soruyorum,araştırıyorum mor meslek aleti gelsin,, kırmızı meslek aleti gelsin gibi isteklerde bulunuyorlar ama bu istekler kendi kendimize oluyor.
Belki bu konuyla sesimizi duyururuz.Bu mor meslek aletide önceki gibi pırlantayla (cuzi bir miktar) ya da altın ile alınsın bunu yönetim belirlesin. Ya da kırmızı alet de gelebilir.
Belediye Sarayı:Malikanenin merkez binasıdır. Mal sahibi, ancak bu bina sayesinde inşaatları devam ettirebilir ve Ambar'da ek Kilitli Göz sahibi olabilir. Malikanedeki hiçbir bina, Belediye Sarayı'nın seviyesinden daha yüksek bir seviyeye çıkartılamaz.
Birinci Seviye Belediye Sarayı
Sınırlamalar En düşük karakter seviyesi: 5
Gereken enerji/Riolit 450 / 450
Özellikler İki Kilitli Göz De’Larisa ve Sartnog bankalarında hali hazırda bulunan Kilitli Gözlerin uzaktan kontrolü
Öne çıkan özellikler Birinci seviye Belediye Sarayı'nda bir Ambar olması durumunda ek bir Kilitli Göz daha elde edilir
İkinci seviye Belediye Sarayı
Sınırlamalar
En düşük karakter seviyesi: 6
Gereken enerji/Riolit
990 / 990
Özellikler
İki Kilitli Göz
De’Larisa ve Sartnog bankalarında, Meri'nin Yeri ve Gurraldiy'in Boğazı Meyhanesi'nde hali hazırda bulunan Kilitli Gözlerin uzaktan kontrolü
Öne çıkan özellikler
İkinci seviye Belediye Sarayı'nda bir Ambar olması durumunda ek iki Kilitli Göz daha elde edilir
Üçüncü seviye Belediye Sarayı [b][/b] Sınırlamalar
En düşük karakter seviyesi: 7
Gereken enerji/Riolit
2178 / 2178
Özellikler
İki Kilitli Göz
De’Larisa ve Sartnog bankalarında, Meri'nin Yeri ve Gurraldiy'in Boğazı Meyhanesi'nde, Klesva ve Çernag bankalarında hali hazırda bulunan Kilitli Gözlerin uzaktan kontrolü
Öne çıkan özellikler
Üçüncü seviye Belediye Sarayı'nda bir Ambar olması durumunda ek üç Kilitli Göz daha elde edilir
Dördüncü seviye Belediye Sarayı [b][b][/b][/b] Sınırlamalar
En düşük karakter seviyesi: 8 Gereken enerji/Riolit
4070 / 4070
Özellikler
İki Kilitli Göz
De’Larisa ve Sartnog bankalarında, Meri'nin Yeri ve Gurraldiy'in Boğazı Meyhanesi'nde, Klesva ve Çernag bankalarında, Birlik Cephanesi ve Tapınak Sandığı'nda hali hazırda bulunan Kilitli Gözlerin uzaktan kontrolü
-
Öne çıkan özellikler
Dördüncü seviye Belediye Sarayı'nda bir Ambar olması durumunda ek dört Kilitli Göz daha elde edilir
Beşinci seviye Belediye Sarayı [b][b][b][/b][/b][/b]
Sınırlamalar
En düşük karakter seviyesi: 9
Gereken enerji/Riolit
7600 / 7600
Özellikler
İki Kilitli Göz
De’Larisa ve Sartnog bankalarında, Meri'nin Yeri ve Gurraldiy'in Boğazı Meyhanesi'nde, Klesva ve Çernag bankalarında, Birlik Cephanesi ve Tapınak Sandığı'nda, Su Tapınağı Sandığı ve Sualtı Sandığı'nda hali hazırda bulunan Kilitli Gözlerin uzaktan kontrolü
Öne çıkan özellikler
Beşinci seviye Belediye Sarayı'nda bir Ambar olması durumunda ek beş Kilitli Göz daha elde edilir
tam beş tane!