Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
isis arkadaşımdan kuzey rüzgarı migferi 40 altına aldım. en kısa zamanda ödeyeceğim. 12:17 Alınan Nesne: Kuzey Rüzgarı Miğferi
KOST3B3K adlı karaktere krom dizlik verilmiştir. 70 göz olarak ödeyecektir..
ShootAndBreaK itikam bileklik alınmıştır günde 10 altına toplamda 100 altına ödenen 10 kaldı 90
Siverekli isimli arkadaşa kömür set sattım 10 altın nakit + Alacakaranlık maskesi aldım. Kalan 35 altını 10 gün içinde ödeyecek. 23:09 Savaşçı Siverekli [5] Alışveriş daveti yollandı. 23:10 Vergi: 76 50 23:10 Verilen Nesne: Kuzey Rüzgarı Miğferi 23:10 Alınan Para: 10 23:10 Alınan Nesne: Alacakaranlık Maskesi
Pırlanta Kagıdı Alınır ulasın yoksam posta atın
TVGN73 SvvindLer LethalThreatGG şifa kasıyorlar bana tomarı 4gmstur
krom kılıç verilmiştir kalan 75 altın 1 hafta(7 gün) içerisinde ödenecektır alışveriş tarihi 06.11.2017
BornAsh adlı oyuncuya 2 adet hediye pırlanta kartı verilmiştir haftaya cumaya kadar ödeyecek.
Esmer adlı oyuncu ile anlaştık, 24 tomar iyileştirme yaptım tomar başı 3 gümüşten 24*3=72 gümüşü posta ile attım. 19:16 Posta Esmer [3] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 77 96
Oysa herkes öldürür sevdiğini, Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir seradoru ile yapar bunu, Kimi bir zehir zehir tomarıyla... Korkaklar moroklar ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle. Kimi 5 levelken öldürür sevdiğini Kimi 10 levelken. Moroklarla boğar kimi, Kimi kırmızı efeklerle. Merhametli kişi şankara kullanır, Çünkü şankaraya ölen yara almaz. Kimi yeterince moroklamaz, Kimi fazlaca moroklar. Kimi endarg atar, Kimi şankara. Kimi full cep bayılarak ölürken, Kimi 0 cep mutlak sonu bilerek ölür. Çünkü herkes öldürür sevdiğini ama herkes öldürdü diye yara almaz ...