Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Ömer adlı arkadaşa devirli devler katili eldivenibi 25altın karşılığında sattım 5a yı peşin verecek kalan 20a yı en geç 14 gün içerisinde geri ödeyecektir
Ellijah nickli oyuncuya devler katili hasır zırhı 16 a verilmiştir 10a verdi 6 altın borcu vardır...
MtyRevenant isimli oyuncuya 3 altın borç veriyorum . Kısa sürede ödeyecektir
İnsan ırkı arenaya neredeyse hiç gelmiyor bu duruma bir çözüm bulabilir misiniz ? 3-4 level en aktif seviye ama arena sayısı son derece az.
SgtGrace nickli oyuncuya 50 altın borç verilmiştir. Para ve göz olarak ödeyecek.
16:49 FreeDoM [3] adlı oyuncuya 14 altın karşılığı öfke çizmesi satılmıştır. 12 Altın Mübadele Yolu İle Alınıp 2 Altın Borcu Kalmıştır. 15 Gün İçinde Geri Kalan Borcunu Ödeyecektir. [i] 16:52 Mübadeleye sattın Öfke Ayakkabıları 1 Adet. Alındı: 11 88. [/i]
V0LDEMORT'a 8 öfkeli göz ödünç verdim. Uygun olduğunda verecek.
70 adet göz alınmıştır en geç 10 güne iade edilecektir
HULKY intikam bileklik verildi..Karşılıgında 1 ad. dehset maskesi alındı ..70a daha yollayacak 8-10 güne ..
22:58 Savaşçı -h3llkiv-1 [10] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın 22:59 Vergi: 1 22:59 Alınan Nesne: İntikam Balyozu Alınmıştır Yarın Parası Verilecektir