Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Koncuy adlı arkdaşasa 150 altın verildi karşılıgında erguvani mürekkep alınacak 1845 adet emaneten 1adet gümüş set verildi tamamlayınca vericek
BALRAGA Ön Bilgi 3. Seviyeden itibaren girilebilir. Her 24 saatte bir 6 saat boyunca kullanılabilir. Balraga Kalesi, Grentfal Dolayında - Finyer Bölgesinde yer almaktadır. Balraga'nın 1900 canı vardır. Effect DROP
koncuy adli oyuncuya 37 tane midye attim hayran yapinca 70 gumusten hesaplancak tanesi 37 midye 26 altin olarak alincaktir
[i]https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=TheRock [/i] 22:46 Verilen para: 20 22:46 Vergi: 50 72 20 altın borç verilmiştir elinde olduğunda ödeyecektir bilginize...
senfoniye 14a borcum var mürekkep olarak ödemesini gerçekleştiriyorum. senfoninin23:05 Posta Senfoni [9] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 71 22 77 altın borcu var parası olursa öder.
If I Had a HeaRT adlı oyuncudan intikam omuzluk aldım 50 altına elime geçtikce vereceğim
Alınan Nesne: Öfkeli Göz 10 Adet HellHunter 11altın olarak en kısa zamanda ödenecektir..
3smer Adlı Oyuncudan 75a Feo Dünyası Hediye 50 Pırlanta Kartı alınmıştır 20a verilmiş kalan 55a ise 2-3 gün içinde ödenecektir
[font=Tahoma]Tenger isimli oyuncuyla 1 altın karşılığı galmahar çıkarması için anlaştım[/font]
Sosyal nickli oyuncudan 30 altın borç alınmıştır. 10 gün içinde ödenecektir.