Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
XP Muerte Rápida e öfke cizmesi sattım 17 a dan taksitle istediğinde yavaş yavaş öder
Not: Şu anda dönüşüm yapılabilenler. 1. İksirler İlave Olarak; Dönüşüm; İksirlerden-> İksire Efekt İksirleri Diğer İksirler Tecrübe Esansları Tomarlar Muskalar Ejder Öldüren Orb Yem ve Moroklar Dönüşüm İksirleri Bodurların Sihirli Taşları Diğer Nesneler
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] MEHMET [10] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 34 74 50[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Posta yolu ile Mehmet e 34 altın borç verilmiştir. [/font]
PARS isimli oyuncuya 18a ya porselen set satıldı. 15a peşin alındı. geri kalan kısmı 1 hafta içerisinde 3a veya 3 göz şeklinde ödenecektir.
Ozgur nickli arkadaş bana şifacı kastırmıştır karşılığında 2.50 altın verdim. Bilginize
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]ReaLStronq a 47 göz ödünç verildiği eline geçtiğinde ödeyecek[/font]
Efsunluya 30 altın karşılığında item verilmiştir. Zamanla ödeyecektir
Magişe SarY adlı arkadaşımla ortak girmekteyiz. Çıkan setler satılıyorsa pay edilir eğer birimizin ihtiyacı varsa ona satılmaktadır.Burdan alışverişler belirtilecektir.
[font=Tahoma] [/font][font=Tahoma]Öfkeli Göz[/font][font=Tahoma] 40 [/font][font=Tahoma]Adet [/font] [font=Tahoma]monorosa ödünç alındı hayrandan sonra geri vereceğim[/font]