Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=Ecenaz Profilli oyuncuya 6 altın borç verdim ne zaman isterse öder.
RoadFear Karakterine 15 altın verilmiştir 10 seyrek kemik olarak ödiycektir
Sorrow' dan 32 göz __KahramaN__' dan 14 göz ödünç alındı. hayrandan sonra göz olarak verilecektir.
Mesege den mübadele ile öfke çekici 20 altına alınmıştır 14 altın daha ödenecektir
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:36 Safiri G bölgesine yerleştirdiniz.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]devam [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:36 Topazı O bölmesine yerleştirdiniz.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Devam.. [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:37 Ametist taşını D bölmesine yerleştirdiniz.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Devam.. [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:38 Zümrütü J Bölmesine yerleştirdiniz.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Devam.. [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:38 Yakutu B bölmesine yerleştirdiniz.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Açmayı deneyin. [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Görev sonu alınan: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]5000 Tecrübe, Krofdor Dönüşüm İksiri 1 Adet, 1 13 40.[/font]
[i]19:51 Savaşçı Regiascale [9] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın 19:53 Verilen Nesne: İntikam Hasır Zırhı[/i] 19:53 Alınan Nesne: Kıvılcımlar Saçan Kristal , Ölü Savaşçının Kafatası 10 Adet, Deniz Midyesi 112 Adet, Bodurların Sihirli Taşı Argo , Bodurların Sihirli Taşı Ezav , Bodurların Sihirli Taşı Hagann 2Adet Regiascale'ye 112 midye (90 gümüşten) ve bodur taşları karşılığında intikam hasır zırhı verilmiştir. Usulsüzlük yok fiyatlar denktir.
PANZER isimli oyuncudan 50 altın alınmıştır İntikam hasır zırhı karşılığında 1 hafta içinde geriye kalan 50 altın alınacaktır.
bengisuya bir adet dehşet maskesi verdim cephaneye alıp koyması için. Hayran yaparken kendisinden geri alacağım.
Hırçın arkadaşımla ortak olduğumuz kırmızı seti arkadaşımız BlackDevil 'e 25göz +30 altın karşılığında kendisine item verildi .. Bana item karşılığı olarak 25 göz verdi bana borcu yoktur..Alınan Nesne: Öfkeli Göz 25 Adet Hırçın arkadaşımıza 10 altın ödeme yapmıştır , 20 altını müsait olduğunda ödemeyi yapacaktır..
THE PASA aldı dostuma 102 elmas taşı verdim, toza dönüştürdükten sonra 510 elmas tozu olarak geri alıcam. 16:27 Savaşçı THE PASA [7] Alışveriş daveti yollandı. 16:27 Verilen Nesne: Elmas 102 Adet