Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Arzem den 36 altın borç alındı ödemesi en kısa sürede yapılacaktır (en geç 5lwlda)
5 adet pırlanta sertifikası ( tane başı 70 a dan ) 350 altından joyak arkadaşımdan alıyorum ve 200a hemen olmak üzere kalanı da 15 gün içinde en geç 17şubat tarihine kadar 150a borcumu da vereceğimi tahüt ediyorum sayın oyun yönetiminin dikkatine
DonJafre ADLI ARKADAŞA ÖFKE ÇEKİCİ VE ÖFKE GÖĞÜSLÜK VERİLCEK 14A PEŞİN ALININACAK KALAN 41 A YI ŞUBAT 20 DE ÖDÜYCEK KİŞİLERİN BİLGİSİNE
Bengisuya bir adet badduh kupası verilmiştir cephaneye koyması için. Hayran yaparken alınacaktır.
mehmet karakterinde 55 tekil kemik borç alınmıştır aynı şekilde geri ödenicektir
Helborn isimli oyuncaya 1 altına miğfer çıkarıyorum
Kuzey Rüzgarı Çizmeleri Unbreak adlı kişeye alişveriş yoluyla verlimiştir 20 altın ücreti 1 gün sonra ödiyecektir
HerM adlı dostuma Alışveriş yolu ile 50 Altın verdim, müsait bir zamanında ödeyecek. 19:10 Savaşçı HerM [8] Alışveriş daveti yollandı. 19:11 Verilen para: 50 19:11 Vergi: 96 25 19:11 Alınan Para: 1 (vergisi ödenmiştir)
19:02 Mübadeleye sattın Barbarın Hasır Zırhı 1 Adet. Alındı: 74 25. TheMob'a satılmıştır.75 altın 3HİLAL'e şimdi gönderecek geri kalan 50 altını 25erden olmak üzere bana ve 3HİLAL'e 1-2 hafta içersinde ödeyecek.
AzE arkadaşıma 31 habus çevirmek için gönderdim .