15:19 Posta 3HİLAL [10] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 12 85 Harvadus kartı gönderilmiştir,80 altını paşa gönlü ne zaman isterse öder
Ölüler kitabını yukarıda ki malzemeleri topladık dan sonra sadece 1 kez mahsus olmak üzere Ölüler Ve Lanetliler Tanrısının Kitabı Necromancer
Ejderha Kitabı
Tanrıça Aladeyanın Kitabı Aladeya sizin oluyor
NOT: 1. 500 sunak onuru fark etmez 1 tane gerekli ama kitabın özellikleri sunaklara göre değişiyor.. 2.Ölüler Kitabı görevini yapmış olmanız ve Ölüler kitabı
3. Yukarı da ki malzemeleri sunaklara götürdüğünüz de kitapları yükseltiyoruz.
Kitapların Özelliklerine 1.Necromancer: 7 tane cin iskeleti [798hp] +7 tane rukkub iskeleti [868]+1 adet İskelet savaşçısı[1668hp] savaş da size yardım ediyor. Yaratıklar savaşlar da zehirli beron ve zorbu gibi effeckti olan dead wenom var o da 40 saniye 120 can götürüyor her yaratık 3 kez atabiliyor... Yaratıklar hepsi 50-80 arası vuruş yapıyor.
2. Ejdarha Kitabı : 1 adet ejderha isketeli [6668 hp] ortalama 100-80 arası vuruşu olan ve 4 düşmana sırada ki 10 vuruşunu zayıflatacak effeck [Fear] atıyor ve yanında her zaman ki gibi 3 adet 1360 hp li Ölümiler yer alıyor.
3.Aladeya kitabı:Bir seferde 7 ağaç çağırır. Mücadelede 5 oyuncunun gücünü anında iyileştirir ve artırırlar, buna ek olarak 5 kez sahibini iyileştirirler.
Oyun da, oyundan sıkılmamak ve eğlenmek için ufak bir eğlence faaliyeti düşündüm. Buna katılım göstermek zorunda değilsiniz ama ne kadar katılım olursa o kadar eğlenceli olacağını varsaydım. Ata sözlerini yazıp; tamamını değil ilk cümlesinin aslı 2. cümlesi (devamı) kişinin kendine göre değiştirmesi veya komik bir sözle devamını getireceğiz. ilk olarak ben bir tane yazayım katılmak isteyenler konunun altına devamını getirebilir. Katılım gösteren oyunculara Teşekkürler şimdiden.
(Saçma oldugunu düşünen arkadaşlara imzam hediyem olsun )