Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
02:22 Savaşçı n e w [5] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın [i]02:22 Vergi: 1 02:22 Alınan Para: 2 92[/i] [i]toplamda 73 tomar şifalama ücreti alınmıştır (tomar başı 4 g )[/i]
Wolfking adlı oyuncudan Barbar Omuzluk 230a ya anlaşıldı mübadele ile 23:15 Mübadeleniz başarı ile oluşturuldu. Ödenen 130 1. verildi kalan 100 altın en kısa sürede verilcek
20:29 Takım lideri Galmahar Miğferi (kırık) 1 Adet nesnesini savaşçı muharrem89 [4] teslim etti 1a posta yolu ile eve girerken alınmıştı..
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]aQVa dan 85 a altın alındı müsait olunca geri verilecek [/font]
malatyaserdarı1 adlı oyuncuya kesiminde yardım ettim iksir vs verdim bana 5 adet öfkeli göz vericek ilk vertsidasında
RoadFear arkadaşıma 65 göz borç verilmiştir en kısa zamanda göz olarak geri vericektir.
KARBONAT EROL ile sifacı anlasması ve kuzey rüzgari satısı alısverisi yaptık 2a sifacı bedeli +7a borcu taksit seklinde 1ay icinde ödeyecektir bilginize
14:52 Vergi: 96 25 14:52 Verilen Nesne: Krom Üst Dizlik 8paranoyak8 ' e Krom Üst Dizlik Verildi 50 göz alınacak.
[attachment=130]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı SeferOğulları [3] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]12:57 Vergi: 60 94[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]12:57 Verilen Nesne: Öfke Üst Dizliği[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]12:57 Alınan Para: 6[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]arkadaşa öfke dizliği verildi 6a peşin alındı kalan 4 a eline geçince ödenecek[/font]