Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
00:48 Savaşçı Tragedy [7] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın 00:49 Vergi: 1 00:49 Alınan Nesne: Ölü Savaşçının Kafatası 3 Adet, Öfkeli Göz 42 Adet En kısa sürede aynı şekilde ödenecektir.
00:30 Savaşçı erdal70 [3] Alışveriş daveti yollandı. 00:30 Verilen para: 10 00:30 Vergi: 31 25 Erdal70 adlı oyuncuya 10 Altın borç verilmiştir. Uygun olduğu vakit ödemesini yapacaktır. Bilginize sunuyorum.
22:20 Verilen para: 2 günahkarkılıç dostuma 2a borç verilmiştir olunca ödeyecektir....
infomda belirrilen şartları kabul etmiş olup 3 saatliğine oltayı kiraladı. mobilde oldugumdan makaleyi yazamadım. yetkililerin bilgisine arz ederim.
OTTOMAN1 den intikam miğferi ödünç alınmıştır, bir süre sonra iade edilicektir.
Sosyal abimden 5 Deri 3 Metal borç alınmıştır en kısa sürede aynı sekilde verilecektir.
11:20 Hanlık kasasından 100 Para çekildi 1 56 25. ve 100 altın 11:21 Savaşçı Michael Corleone [10] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın a verildi... 1:23 Verilen para: 100 11:23 Vergi: 1 56 25 abime kasadan borç verdım kasaya vergıler dahıl 103 altın olarak pazar gününe kadar ekleyecektir ... BÖRTEÇİNE...
GüNeY abime 395 göz ödünç verilmiştir. eline geçtikçe ödeyecektir.
Posta RagranosFireLord [10] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 6 22 86 kulede morog desteği için tekrardan teşekkürler.
Arkadaslar gündüz canlı yayında magra cıgırtkanlıgı yapan insan kardeslerim nerdeler 4-5 günde 1 zorla magra yapıyoruz sadece ayyıldız geliyor gelirse. hani nerdesiniz arena yok mabed yok magra yok napıyorsunuz arkadaslar ot toplaya toplaya ömür mü gecer haydi biraz canlanın 3-4lvller gelinde zevk alarak yenelim yenilelim!!! Kendi aramızda satrong arenasında dövüsecez de o da tp veriyor bildiginiz üzere lütfen canlanın lütfen