[font=Fixedsys, serif]11 levelde büyü yeteneklerinden birini öğrendikten sonra aşağıdaki istenen malzemeler karşılığında yeşil zırhlardan dövüş tarzınıza uygun zırhları büyücülerden alabilirsiniz...[/font]
[font=Fixedsys, serif]Zırh İçin: 1 adet Deri Ceket[/font] [font=Fixedsys, serif]1 adet Küçük Parlak Kristal(mavi)[/font] [font=Fixedsys, serif] 30 Adet Efril[/font] [font=Fixedsys, serif]+ 5 Altın[/font]
[font=Fixedsys, serif]Dizlik İçin:1 adet Deri Üst Dizlik[/font] [font=Fixedsys, serif]1 adet Küçük kıvılcım saçan kristal(yeşil)[/font] [font=Fixedsys, serif]1 adet Kıvılcım saçan kristal (yeşil)[/font] [font=Fixedsys, serif]1 adet Parıltılı Büyük Kristal (yeşil)[/font] [font=Fixedsys, serif] 2 adet Kabarcıklı Metal[/font] [font=Fixedsys, serif]3 Adet Ragtihron Derisi[/font] [font=Fixedsys, serif]+5 Altın [/font]
Fotoğraf koymayı bilmiyorum, Zırhlara bakacak olan varsa mübadeleden dizlik yada zırh diye aratırsa bulabilir.
_-zehir-_ isimli oyuncu davetsiz isimli oyuncuya abrbar balta 150 altına sattı 60 şı peşin mübadeleden alındı geriye kalan parayı 90 altını 10 gün içinde ödeyecektir davetsiz 90 altını bana verecek bende aldığım gibi _-zehir-_ isimli oyuncuya vereceğim
not: aracı olduğum için parayı bana verecek bende _-zehir-_ 'e aldığım gibi vereceğim