Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
BanSHe adlı kişi [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:18 Vergi: 2 5 50[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:18 Verilen Nesne: Gizemli Dağıtım Zırhı Üst Dizliği , Gizemli Dağıtım Göğüslüğü[/font] itemlerini çevirecektir setlerin pası verilmiştir
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:15 Savaşçı BanSHe [16] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][/font]00:16 Verilen Nesne: Gizemli Dağıtım Göğüslüğü , Gizemli Dağıtım Zırhı Üst Dizliği[/i][/font][/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]i[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]temler rütbesize çevrilmesi için verilmiştir[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]setlerin parası ödenmiştir.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]23:24 Savaşçı - UZ HAN - [16] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]23:25 Vergi: 1 85 67[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]23:25 Verilen Nesne: Gizemli Dağıtım Göğüslüğü , Gizemli Dağıtım Zırhı Üst Dizliği[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]itemler rütbesize çevrilmesi için verilmiştir[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]setlerin parası ödenmiştir.[/font]
Kejaa arkadaşa bir üst dizlik arhon bir zırh arhon 150 a karşılığında verilmiştir en kısa sürede ödeme posta yoluyla ödenecektir .
- _ - dostuma Helidor verildi çevirmesi için.
sadocandan 150 altın karsılıgında 50 mor golge alındı carsı sonu verılecek
Kirusha isimli oyuncudan 100 pır alınıp 2 adet 50 lik pır ile takas edilmiştir [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Alınan Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Feo Dünyası 100 Pırlanta Kartı[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Feo Dünyası 50 Pırlanta Kartı[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 2 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]02:53 Posta - _ - [16] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 152 8 44 [/font]
wxp adlı arkadasımdan 110 altına yasam gucu cılt 5 klavuz alınmıstır 3 gune odeyecegım.
-_- oyuncusuna 150 altın borç verildi.