Merhabalar,
Talaar Kalesi için kural değişikliği olmuştur. Bundan sonra Talaar'a girmek isteyen oyuncuların bu kurala uyması gerekmektedir.
Oyuncuların, Talaar Kalesi'nde üstlerinde en az 6 parça yeşil zırh olmalı. Geri kalan kısımlar sade takımlardan olan "İğneli zırh"ın parçaları ile doldurulabilir. 6 yeşil zırh parçası ve 3 iğneli zırh parçasının bir oyuncunun Talaar Kalesi'nde taşıması gereken minimum zırh olduğunu belirtiriz.
Belli oyuncuların kuralda belirtilen minimum zırh parçalarını giyinerek düzenli bir şeklide Talaar Kalesi'ne girdikleri gözlemlendiği takdirde bu oyuncular hakkında inceleme yapılacaktır. Aralarında anlaşarak mümkün olduğunca minimum zırh giyinerek Talaar Kalesi'ndeki savaşları kolaya getirmeye çalışmalarından dolayı bu oyuncuların ceza almalarının söz konusu olacağını hatırlatmak isteriz.
Bu ne demektir? Setlerin nasıl olabileceğinie dair bir kaç örnek vermek istiyorum:
Bir oyuncu üstünde 3 mavi + 3 yeşil + 3 iğneli ile Talaar Kalesi'ne girebilir.
Bir oyuncu üstünde 4 mavi + 3 yeşil + 2 iğneli ile Talaar Kalesi'ne girebilir.
Bir oyuncu üstünde 7 mavi + 1 yeşil + 1 iğneli ile Talaar Kalesi'ne girebilir.
Bir oyuncu üstünde 8 mavi + 1 yeşil ile Talaar Kalesi'ne girebilir.
Bir oyuncu üstünde 9 mavi ile Talaar Kalesi'ne girebilir.
Bir oyuncu üstünde 9 yeşil ile Talaar Kalesi'ne girebilir.
Bu şeklide örnekleri çoğaltabiliriz :)
Burada anlatmaya çalıştığım:
Üstünüzde minimum 6 parça yeşil parça olması gerekir. Geri kalan slotları da minimum iğneli ile doldurabilirsiniz. AMA BU MİNİMUMDUR!
AYRICA:
Olur da kimi oyuncuların sürekli beraber minimum set ile girdikleri gözlemlenirse, bu anlaşmalı dövüş olarak kabul edilecek! Talaar Kalesi'nde kazanan veya kaybeden olmadığından, herkes onur elde edebildiğinden, mimimum set ile girip karşılıklı birbirinize onur kazandırmayı amaç edindiğiniz kabul edilecek ve bu anlaşmalı dövüş olarak sınıflandırılacaktır.
Dolayısıyla, lütfen kuralları kötüye kullanmayın ve Talaar Kalesi'nin esas amacını unutmayın! Bilmeyenlere söylüyorum! Talaar Kalesinde esas amaç, kendi ırkından veya değil, Feo savaşçıları ile boy ölçüştürmek!!! Ve onurunuzu daha da yükseltip cephaneden değerli itemlar alıp, gücünüze güç katmaktır!
Bazılarınız "ama içerde kırılan itemlar ne olacak?" diyor! Bu durumda başka bir oyuncu sizin resminizi alıp supporta şikayet ederse, bu şikayetin (yani Talaar'ın) tarihi ve saati sorulacak, dolayısıyla bu saatlerde itemınız kırıldı mı kırılmadı mı incelenir.
Kurallara uymayanları şikayet edecek olanlar!!! Şikayetinizde, o dövüşün SSi (link değil, SS), şikayet ettiğiniz oyuncunun o anda çekilmiş SSi, ve SSin çekildiği tarih ve saati belirtmeniz gerektiğini unutmayın!
Güncellenen oyun kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz. "Ben bilmiyordum" demeniz, sizi cezadan muaf etmeyecektir.
http://www.dwar.gen.tr/info/info/19-oyun_kurallar
Lütfen forumda bir şey yazmadan önce Kurallar ve FAQ bölümünde ve Muhafızlar Salonunda tarafımızdan yapılmış açıklamaları okyunuz!